Det här är Liza

Som ni ser, ganska så tatuerad, tycker om att resa (på bild, fantastiska Aruba) hänger mycker med mina barn och min man. När jag inte orkar göra något speciellt så stickar jag, gärna tröjor och gärna med ullgarn och mycket mönster. 
Varje år inför jul kollar jag om alla Harry Potter och sagan om ringen, resterande av året lyssnar jag på böckerna. 

Jag har ofta många projekt igång, jag skaffar alltid nya hobbys  just nu funderar jag på om praliner inte vore kul att lära sig att göra, jag har aldrig smakat praliner, är det ens gott? 

Foto började som en hobby redan som barnsben, jag fotade så fort jag fick hålla i en kamera och det finns en uppsjö med gamla fotografier. Det fortsatte i skolan och jag lärde mig framkalla, du vet när man blandar vätskor och står i ett mörkt och rött rum. Japp så gammal är jag. Jag minns inte jättemycket om hur man gör, så det är inget jag sysslar med idag det finns proffs för sånt men det var rätt kul. 

Såhär i skrift så låter jag rätt tråkig, jag är faktiskt rätt rolig ibland men jag måste erkänna att presentera mig själv särskilt i skrift är rätt jobbigt. Men något jag tagit till mig ifrån föregående kunder är att jag har varit en trygg punkt, lugnet i stormen.  

Att få äran att få följa med på helt okändas stora dag i livet är helt fantastiskt.
liza larsson

Get in Touch

Nä men nu har vi blivit övertygade om att boka så nu är vi redo för att boka!